It’s People business after all!

Direct mail is één van de meest directe marketingtechnieken om uw klanten en prospects snel en eenvoudig te benaderen. Een originele en opvallende, gepersonaliseerde boodschap naar de juiste persoon staat ook in deze moderne digitale tijd nog altijd garant voor een positieve reactie of houding naar uw organisatie. Want laten we wel wezen: It’s People business after all!

Maar voordat u resultaat bereikt, is het van belang om de juiste weg te bewandelen. Een DM-actie is nu eenmaal een nauwsluitend proces dat een efficiënte en flexibele aanpak vereist, waarin korte lijnen en snel schakelen het credo zijn. Juist daarom zit u goed bij ESED. ESED is de partij die voor alle aspecten van uw DM project de beste oplossing biedt. Opmaak, drukwerk, printen, afwerking, inpakken en de verzending van de DM wordt onder één dak voor u verzorgd.

Direct Mail

Uw mailing zegt veel over uw bedrijf. Via een mailing kunt u uw diensten en/of producten onder de aandacht brengen van uw doelgroep. Tevens is een mailing uitermate geschikt voor snelle communicatie met grote groepen klanten en prospects. Het is daarom uitermate belangrijk dat deze projecten niet alleen snel en efficiënt, maar ook zorgvuldig worden uitgevoerd. ESED begrijpt dat de uitvoering van een mailing voor veel bedrijven een tijdrovende zaak is. Hier bieden wij de helpende hand. Met onze jarenlange ervaring kunt u de afhandeling van uw mailing gerust aan ons toevertrouwen. Of het nu gaat om enkel een brief in een envelop, een nieuwsbrief in een sealverpakking, of een meervoudig gepersonaliseerde mailing, ESED verzorgt het printwerk, het verpakken en de logistieke/postale afhandeling van uw mailing.

Hierbij is vrijwel alles mogelijk. Laat uw specifieke wensen en/of de oplage geen belemmering zijn om uw mailing bij ons onder te brengen. Wij voeren elke mailing uit, of het er nu 10 of 100.000 stuks zijn, elk poststuk krijgt dezelfde aandacht die het nodig heeft.

ESED onderhoudt goede contacten met verschillende Nederlandse postverspreiders. Onze DM-adviseur kan u goed adviseren welke postverspreider het best bij uw wensen aansluit. Want niet alleen hebben wij oog voor de kwaliteit van uw mailing maar, net zo belangrijk, ook voor het kostenaspect.

Vele verhalen doen de ronde over de exacte betekenis van ‘fulfilment’. Wat is dat nou precies? Voor ESED is fulfilment niets meer en niets minder dan een op maat gesneden dienstverlening waarbij wij u ‘ontzorgen’ van veel tijdrovende voorbereidings-, inpak-, verzend- en administratiezaken, zodat u uw tijd aan uw kerntaken kunt besteden.

Aan de ene kant betekent dit dat u tijd en kosten kunt besparen. Aan de andere kant houdt dit in dat u werk moet ‘uitbesteden’. En bij sommige mensen heeft de term ‘uitbesteden’ nogal een negatieve lading. Het meest gehoorde argument is; “als we eenmaal uitbesteden, zijn we zelf de controle kwijt”. Niets is minder waar wat ons betreft! Door onze ervaring en efficiëntie maken wij fulfilment haalbaar, controleerbaar en effectief voor iedere organisatie.

ESED biedt hiertoe, door de bundeling van alle werkzaamheden op één locatie, een optimaal dienstenpakket aan. Voor ons is het bijvoorbeeld geen enkel probleem om drukwerk, documentatiematerialen en producten veilig op voorraad te houden en op afroep te verzenden. Denkt u hierbij aan uw klanten die snel de nieuwste brochure moeten krijgen, uw filialen in het land die gelijktijdig nieuwe POS materialen moeten ontvangen of uw sales mensen die verspreidt door het land actief zijn en folders voor hun klantenwerving moeten ontvangen.

Ook het toesturen van actie-, product-, monster-, of documentatiematerialen die via uw website worden besteld, behoren tot de uitgebreide fulfilmentmogelijkheden. Wat de relatie ook is, wat het ook mag zijn, wij zorgen ervoor dat uw boodschap gericht en kostengunstig bij uw doelgroep terecht komt.

 • FEST Amsterdam

  Dat het lidmaatschap van de FC Utrecht Business Club niet alleen leuk is, maar ook zakelijk een slimme zet is, vertellen de eigenaren van ESED en FEST tijdens een duo-interview op een grijze vrijdagmiddag. Steven Furnée, lid van de Young Business Club bij FC Utrecht, richtte samen met zijn zus Femke Furnée in 2009 FEST Amsterdam op. FEST importeert banken, stoelen en lampen uit Azië die verkocht worden via shop-in-shop-formules. Daarnaast heeft FEST een eigen lijn met woonaccessoires bestaande uit o.a. vazen, kussens, lampen, kandelaars, krukjes en tafeltjes. Steven Furnée is tevens medeoprichter en eigenaar van uitzendbureau PowerPlay People.   Lees meer
  FEST-Amsterdam
  Zaken doen bij FC Utrecht: ESED en FEST gingen u voor
 • Papier omtoveren tot een kunstwerk

  De afgelopen tijd hebben wij intensief samengewerkt aan wat ik in eerste instantie als eenvoudig maar door de kennis van ESED druk en printwerk voor mij als zeer complex heb ervaren. Het gezegde 'schoenmaker blijf bij je leest' komt bij mij op. ESED druk en printwerk heeft enorme kennis van het vak om papier om te toveren tot een kunstwerkje zorgde voor veel inspiratie bij mij en mijn team. De resultaten die daardoor geboekt zijn door het eenvoudig werkje, lees onze eerste echte menukaartje, zijn nu reeds meetbaar. Gasten zijn verrast door het makkelijk leesbare en de duidelijke layout. En wat nog belangrijker is, men bestel meer gericht! Ik wil ESED druk en printwerk bedanken. Een ieder die maar enige twijfel heeft mogen jullie naar mij sturen. Ik zal de rol van ambassadeur met veel plezier vervullen.
  Walrick Halewijn
  De Observant
  Walrick Halewijn
 • Creatief in oplossingen

  Bij deze wil ik laten weten dat ik erg enthousiast ben over ESED druk en printwerk. Vlak voor kerst herinnerde een klant van mij dat zij een week later 10 jaar zouden bestaan. Of ik daar 'iets' voor kon bedenken. Het gaat om een internetbedrijf. Samen hebben we een een kalender in de vorm van een iPad bedacht. ESED druk en printwerk heeft enorm meegeholpen met het bedenken van de technische uitvoering hiervan en het ook nog voor elkaar gekregen dat het een week later gedrukt en wel bij mijn klant lag. Snel, professioneel en creatief in technische oplossingen en dan ook nog betaalbaar. Heel erg  bedankt, super!
 • Professioneel

  Middels deze testimonial wil ik graag aangeven hoe tevreden ik ben met het drukwerk en de dienstverlening van ESED druk en printwerk. Wat mij opvalt is hoe snel er gereageerd wordt op een vraag van mij. Hoe goed er doorgespeeld wordt naar een collega. Ook wijzigingen, van beide kanten, worden goed en snel opgepakt. Een advies, ander formaat of andere papiersoort; het wordt duidelijk uitgelegd. Door externe omstandigheden kon ik onlangs mijn grote hoeveelheid drukwerk niet meteen laten uitvoeren en heb ik, last minute, een kleine hoeveelheid besteld. Tot mijn verbazing en vreugde had ESED druk en printwerk deze partij een paar dagen later al klaar. Eerder dan gepland! Het zag er mooi en professioneel uit. Inmiddels zijn er twee opdrachten naar volle tevredenheid uitgevoerd. Graag laat ik mijn volgende opdrachten door ESED druk en printwerk uitvoeren en zal ik ESED bij mijn relaties aanbevelen.
  reisadviseur-sandra-eijgenstein
  Holland International reisbureau
  Sandra Eijgenstein Holland International reisbureau

Onze specialisme

Bedrijven merken dat klanten en prospects steeds lastiger te bereiken zijn. Uw klanten en prospects bepalen wanneer ze welke boodschap op welke wijze in welke vorm willen ontvangen. Ondanks deze ontwikkelingen blijft direct mail zeer geschikt om uw boodschap op effectieve wijze over te brengen: op het juiste moment, de juiste boodschap in de juiste vorm voor de juiste persoon. Dat bepaalt ook het succes van úw direct mail.
Een direct mailactie dankt zijn resultaat mede aan de kwaliteit van de uitvoering: data behandelen, printen, couverteren en verzenden. Een traject dat door een strakke organisatie kosten reducerend werkt.
ESED DM adviseert u graag bij de opzet van uw direct mail actie. Advies over het aanschaffen van adressen en de inkoop van drukwerk tot het printen, de afwerking van de mailing en de beste distributieoplossing. ESED DM staat voor u klaar.

Database management en data service

Uniformeren, ontdubbelen, valideren, verrijken en inkopen van data

Email marketing

Respons verwerking

Responsopvang, data-entry en klantenservice

Handling

Afwerken, verpakken, afbundelen en omverpakken

Actie verpakken

Handmatige verwerking, ompakken, display verwerking, krimpen en sealen.

Sealen, Couverteren en Postverzending

WIJ BELOVEN

 • Een persoonlijke benadering

 • Vast contactpersoon

 • Snelle service

 • Flexibiliteit

 • Proactieve houding

Kennis maken

Stuur bericht clear

ESED direct marketing

de toegevoegde waarde